Personlig kostvejledning 2018-03-19T13:39:05+01:00

Kostvejledning hos diætist i Odense

Skal du tabe dig, ændre livsstil eller har du bare et ønske om at leve sundere, vil jeg gerne hjælpe dig.

Jeg er klinisk diætist med base i Odense, og jeg tilbyder:

  • Hjælp til vægttab
  • Behandling af sygdomme via kosten
  • Hjælp til ny livsstil.

Mine vejledninger foregår primært i klinikken i Odense, men sidder du andre steder i landet, tilbyder jeg også online kostvejledning via Skype.

Skal du tabe mange kilo, får du det bedste resultat, hvis vi har et samarbejde over flere måneder, hvor vi løbende retter til og justerer på din kost, så den passer optimalt til dig og dit liv.

Men skal du blot have set på dine vaner og spisemønstre, kan en enkelt eller måske to konsultationer rykke dig rigtigt meget.

Sådan arbejder jeg med kostvejledning

Min kostvejledning tager udgangspunkt i dig. I dine nuværende kost- og motionsvaner og dine ønsker til forløbet. Kort sagt tilpasser jeg mit arbejde som diætist til dig, din familie og din hverdag.

Det er ikke hos mig, at du vil opleve løftede pegefingre og en stram slankekur. Det er min klare holdning – og erfaring – at du får det bedste resultat, hvis vores fokus er på en livsstilsændring, som du kan fortsætte med resten af dit liv. Et holdbart vægttab handler det om at lære at spise almindelig sund og varieret kost, så der også er plads til en kage, et glas vin eller lidt snolder i weekenden.

Et typisk forløb hos diætisten

Det er meget vigtigt for mig, at jeg kan hjælpe dig. At vi har en god kemi og vil det samme. Derfor tilbyder jeg 15 minutters gratis rådgivning over telefonen, hvor vi snakker om dine ønsker for dit vægttab og kostomlægning.Måske er det nok til, at du kan komme i gang selv. Og måske finder du ud af, at du gerne vil have min støtte og hjælp til at nå dine mål. Hvis jeg skal hjælpe dig, så finder vi et tidspunkt, hvor vi kan mødes til vores første samtale.

Under den første samtale går vi i dybden med dine ønsker. Vi ser på din nuværende situation, dine livretter, din kost generelt og dine motionsvaner, og så skræddersyer vi i fællesskab din personlige kostplan og dit forløb.

Jeg holder øje med dig

Det bedste resultat får du sandsynligvis, hvis vi ses mere end én gang. Det er ikke nemt at ændre sine vaner, og de fleste har brug for støtte i en livsstilsændring. Derfor vil jeg gerne ”holde øje” med dig.

Det er vigtigt, at du kommer til opfølgning – også selvom du ikke har tabt dig. Jeg kan nemlig hjælpe dig tilbage på sporet igen og motivere dig. Det kan jeg ikke, hvis du bliver hjemme.

Til en opfølgningssamtale tager vi en snak om, hvordan det er gået siden sidst. Du bliver naturligvis også vejet, og så retter vi planen til. Det hele foregår selvfølgelig uden skæld ud og dårlig samvittighed. Det kan du ikke bruge til noget som helst.

Vejledningsmuligheder

Jeg tilbyder alle mine kostvejledninger og diætbehandlinger som

  • Individuelle vejledninger
  • Par- og familievejledninger
  • Online kostvejledning over Skype
Eller send en besked

15 minutters gratis vejledning

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig, så ring til mig på tlf. nr. 28 60 27 68. Du kan få 15 minutters gratis vejledning første gang du ringer.
Eller send en besked
Tilmeld nyhedsbrev
Luk

9 gratis tips til dig

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 9 tips og inspiration til dit vægttab og din sunde livsstil direkte i din indbakke *

Tilmeld
* Du kan til hver en tid, afmelde dig nyhedsbrevet igen.