Par- og familievejledning 2017-09-18T09:25:37+02:00

Kostvejledning til par og familier

Kostvejledning til par og familier er et tilbud til jer, der ønsker at få min hjælp til vægttab og sunde kostvaner sammen. Det er altså for jer der som par, familie, mor og datter o. lign. ønsker at støtte og hjælpe hinanden igennem et vejledningsforløb.

For at holde den røde tråd i vejledningen er det vigtigt, at jeres udgangspunkt for kostvejledningen er den samme. Derfor tilbyder jeg kun par-og familievejledning til jer, som ønsker hjælp til vægttab og sund og varieret kost samt til familier, som ønsker at hjælpe jeres overvægtige barn med at få et sundere liv.

Overvejelser inden en par- og familievejledning

Inden I kommer til en par- eller familievejledning er vigtigt, at I overvejer, hvor meget der må komme frem i vejledningen.

  • Kan vi tale åbent og ærligt om alt?
  • Vil i afsløre jeres dårlige vaner, over for den eller dem i bliver vejledt sammen med?
  • Kan vi tale om, hvad I vejer, eller skal det holdes hemmelig?

Jo mere åbent vi kan tale om tingene, des bedre kan jeg hjælpe jer.

Hvis det er grænseoverskridende at tale åbent og ærligt om kost, vægt og vaner sammen med andre, så kan individuel kostvejledning måske være løsningen for jer.

Alt efter jeres behov, kan I vælge at købe jeres kostvejledninger som enkeltstående vejledninger eller i kan købe et vejledningsforløb, hvor vi mødes flere gange. I kan læse mere om de forskellige muligheder her.

Eller send en besked

15 minutters gratis vejledning

Vil I høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer som par eller familie, så ring til mig på tlf. nr. 28 60 27 68. I kan få 15 minutters gratis vejledning første gang I ringer.
Eller send en besked
Tilmeld nyhedsbrev
Luk

9 gratis tips til dig

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 9 tips og inspiration til dit vægttab og din sunde livsstil direkte i din indbakke *

Tilmeld
* Du kan til hver en tid, afmelde dig nyhedsbrevet igen.