Om mig 2017-09-18T09:25:37+02:00

Mette Lilliendahl, aut. klinisk diætist.

Mød Mette Lilliendahl

Allerførst en indrømmelse:

Jeg kan faktisk godt lide kage. Og chokolade. Og et glas vin i weekenderne. Det kan jeg, selvom jeg er diætist og ved en masse om sundhed og sund livsstil.

Men jeg ved også, at der skal være forskel på, hvad man vælger til hverdag og fest, for ellers sætter det sig lynhurtigt på sidebenene. Det er de valg, jeg gerne vil inspirere dig til at kunne træffe.

Mit navn er Mette Lilliendahl, og jeg er uddannet aut. klinisk diætist fra VIA University College i Aarhus.

Som klinisk diætist har jeg taget en 3,5-årig lang professionsbachelor i Ernæring og sundhed med speciale i Klinisk diætetik, og er underlagt Loven om kliniske diætister.

Jeg er uddannet til at kostvejlede dig, som ønsker professionel hjælp til dit vægttab samt at diætbehandle i forbindelse med ernæringsrelaterede sygdomme og lidelser som for eksempel PCO/PCOS, diabetes, hjertekarsygdomme, allergi, overvægt, spiseforstyrrelser, sygdomsbetinget vægttab og ligende.

Som klinisk diætist er jeg autoriseret fra Sundhedsstyrelsen, hvor jeg har autorisations ID 08YG2.

Jeg hjælper og vejleder mennesker, der gerne vil tabe sig og leve sundere. Jeg vejleder ud fra de principper, der er undersøgt til bunds, så der er bevis for gode resultater.

Bliver provokeret af hokus pokus

Jeg bliver provokeret af alle de nye kostretninger og slankekure, som popper op hele tiden. Min faglige baggrund som klinisk diætist gør, at jeg ved, hvad der virker. Du kommer længst med almindelig sund mad og sunde vaner. Det kan jeg hjælpe dig med.

Jeg er glødende interesseret i både kost og motion, og derfor har jeg specialiseret mig i at hjælp til vægttab og sunde vaner. Jeg har mange års erfaring fra trænings- og fitnessbranchen, hvor jeg også har flere uddannelser.

Et optimalt vægttabsforløb hos mig består af:

  • Kostvejledning
  • Løbende opfølgning

Derudover vil jeg også meget gerne rådgive om bevægelse og motion, men det er ikke et krav, at du skal have løbeskoene frem, når du får hjælp til vægttab hos mig.

De hårde facts om mig

Blev færdiguddannet som aut. klinisk diætist i 2011.

Uddannet på VIA University College i Århus.

Selvstændig i egen klinik siden 2014.

Fitness- og holdinstruktør.

Skal jeg hjælpe dig med dit vægttab eller en sundere livsstil?

Ring til mig på tlf. nr. 28 60 27 68 og få 15 minutters gratis vejledning.
Tilmeld nyhedsbrev
Luk

9 gratis tips til dig

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 9 tips og inspiration til dit vægttab og din sunde livsstil direkte i din indbakke *

Tilmeld
* Du kan til hver en tid, afmelde dig nyhedsbrevet igen.