Mine klienter siger.. 2017-09-18T09:25:36+02:00

Mine klienter siger.. *

* Her på siden kan du læse udtalelser fra nogle af min tidligere klienter.

Disse udtalelser er skrevet af dem selv og udgivet med deres tilladelse. Udtalelserne er deres egne oplevelser og resultater af mine vejledninger. Jeg kan ikke garantere, at du får samme de resultater af mine vejledninger og/eller anbefalinger.

Mine klienter er ikke blevet betalt for deres udtalelser.

“Mette har hjulpet mig med et stort vægttab, da jeg gennem de sidste 5 år haft taget mange kilo på, på grund af sygdom og medicin.

Inden jeg startede i mit forløb, kunne jeg ikke finde en kostretning, som jeg kunne holde, og som passede med, at jeg kunne spise det samme som min familie. Hvis jeg tabte mig kunne jeg ikke holde min vægt nede, jeg havde ingen energi.

Inden jeg søgte hjælp hos Mette, havde jeg prøvet at tabe mig med mange forskellige kure, som ikke virkede for mig, så jeg havde helt ærligt ikke de store forventninger til et nyt forløb.

Men, jeg er kommet i mål med mit vægttab, efter jeg har fået Mettes hjælp. Og ud over et stort vægttab, har jeg også fået mere energi og færre smerter i kroppen. Jeg er kommet af med min hovedpine, og jeg har fået en meget bedre forståelse for min kost, og hvad den gør ved kroppen.

I forhold til andet jeg har prøvet, har jeg haft nemmere ved at holde mig til kosten fordi jeg kan spise det samme, som min familie også spiser. Selv i de perioder, hvor jeg ikke har holdt mig til den sunde kost, har det været nemt at komme tilbage på sporet igen.

Det at Mette og jeg har skulle mødes engang imellem har været med til at motivere mig. Jeg har lært, at jeg ikke har brug for så meget mad, som jeg tidligere har spist. Og jeg kan mærke, at når jeg holder mig til at spise den sunde kost, som Mette har anbefalet, har min krop det meget bedre, end når jeg ikke tænker over, hvad jeg spiser.” *

Gitte Wilse, 38 år

* Udtalelserne er skrevet af min klienter selv og udgivet med deres tilladelse. Udtalelserne er deres egne oplevelser og resultater af mine vejledninger. Jeg kan ikke garantere, at du får samme de resultater af mine vejledninger og/eller anbefalinger. Mine klienter er ikke blevet betalt for deres udtalelser.

” Mette har hjulpet mig med at opnå et vægttab og med at få styr på min sukkertrang. Samtidig har mit forløb givet mig en større indsigt i, hvor mine svagheder er i forhold til min kost.

Inden jeg startede hos Mette, var mine udfordringer bl.a., at selvom jeg har en aktiv livsstil og en stor sundhedsfaglig viden, så forblev min vægt den samme, eller jeg tog lidt på. Det frustrerede mig rigtig meget, da jeg mente jeg spiste sundt og varieret.

Vi fandt sammen ud af, at jeg generelt spiste for meget (af det sunde). Specielt til mine mellemmåltider, hvor jeg om eftermiddagen uden af lægge mærke til det, snildt kunne nå at spise hvad der svare til 3-5 mellemmåltider.

Derudover døjede jeg meget med uro og luft i maven.

Gennem mit vejledningsforløb forventede jeg, at få nogle værktøjer og en øget viden i forhold til kosten, så jeg kunne opnå en følelse af ro i kroppen.

Desuden skulle jeg hen over sommeren på et længere studieophold i USA, hvor jeg frygtede at tage rigtig meget på. Hvilket jeg også håbede at få nogle redskaber til at kunne håndtere.

Efter jeg startet i mit forløb, mærkede jeg ret hurtigt en klar forbedringen i min mave. Fra at den var meget oppustet og urolig, til at opnå en følelse af ro. Hvilket var meget befriende, da det er et problem jeg har døjet med i mange år.

Jeg mærkede desuden hurtigt, hvor meget sukker påvirker min krop og hvor lidt jeg har lyst til det, hvis bare jeg sørger for, at overholde mine måltider, specielt det om formiddagen.

Her 6 måneder efter forløbsstart, gør jeg stadigvæk brug af rigtig mange af de ting Mette har lærte mig. Det allervigtigste for mig har været, opmærksomheden på mine mellemmåltider.

Det råd har været guld værd.

Gennem forløbet har fokus været på mig, min situation og min hverdag.

Selvom jeg ikke har gjort brug af det ret meget, var det dejligt altid at vide, at jeg altid kunne ringe eller skrive, hvis jeg var i tvivl om noget.

Der ligger en faglig og evidensbaseret begrundelse bag de anbefalinger Mette giver, samtidig med at hun formår at videreformidle det på en pædagogisk og forståelig måde, så det er muligt at omsætte til egen hverdag.” *

Maria, 28 år

* Udtalelserne er skrevet af min klienter selv og udgivet med deres tilladelse. Udtalelserne er deres egne oplevelser og resultater af mine vejledninger. Jeg kan ikke garantere, at du får samme de resultater af mine vejledninger og/eller anbefalinger. Mine klienter er ikke blevet betalt for deres udtalelser.

“Efter mit vejledningsforløb er jeg blevet gladere!! Jeg er mere tilfreds med mig selv, det giver en god fornemmelse at vide, at man har gjort noget godt for sig selv. Jeg er ikke længere så oppustet, jeg væmmes ikke længere på samme måde ved at se mig selv i et spejl, og så kan jeg passe mit tøj!! Det er fantastisk.” *
Bitten Lau
“Jeg har fået mere energi, de sunde måltider er blevet en del af min hverdag, og jeg har tabt mig stille og roligt. Desuden har jeg ikke længere dårlig samvittighed, når jeg engang imellem spiser lidt usundt, da jeg kan se, at der sker der ikke noget ved, når min kostplan ellers overholdes” *
Karina Lindhus Larsen

” Jeg har fået hjælp af Mette til opnå et ønsket vægttab på 20 kg. Jeg er ikke særlig høj, så de ekstra kilo, som gennem årene har sneget sig på, var en belastning for mig. Når jeg så billeder af mig selv, synes jeg, jeg lignede en “strandet hval”, og billederne blev omgående slettet.

De ekstra kilo på sidebenene medførte også, at jeg hurtig følte mig udmattet og blev hurtig forpustet. Jeg følte mig uelegant, og jeg led under tøjindkøb pga. tøjforretningernes ubamhjertige lys og spejle fra alle vinkler.

Jeg har i flere år følt mig fed og klodset.

Jeg har tidligere prøvet alverdens kure, investeret i bøger, ugeblade, og div. udbudte kurser. Og ja jeg har også tabt mig, for så at tage det hele, og lidt til, på igen, når kuren stoppede.

For det var kure, som var både besværlig, og dyre at følge fremover, og desværre også noget ensidige.

Men jeg tog en beslutning om, at jeg ville gøre et sidste forsøg, og denne gang ved hjælp af en diætist.

Jeg tænkte, at en diætist, kunne vejlede mig både til vægttab, men også så den ernæringsmæssige værdi af min mad var i top, så min krop fik det, den havde behov for.

Derudover havde jeg også behov for at lære, at træffe sunde og velsmagende valg.

Og endeligt, så ønskede jeg et permanent vægttab, der også holder i årene fremover.

Hos Mette har jeg fået skræddersyet et kostprogram, der har været tilpasset mig, og mine vaner, med gode sunde valg.

Gennem mit forløb er jeg blevet vejledt i mine indkøb, og jeg har fået tjekket de madvarer, jeg har været i tvivl om (jeg har kunne medbringe både tomme og fulde emballager til tjek)

Jeg er blevet vejledt i motion, hvor der er blevet taget hensyn til mine skavanker og min alder.

Mette har formået, at give mig megen gejst, og troen på, at jeg kunne gennemføre mit vægttab og nå mit ønskede mål. Og hun har lyttet til mine oplevelser, store og små, og guidet mig gennem forløbet. Også når omverden stillede spørgsmålstegn, og jeg følte mig som en dårlig gæst, når jeg fx takkede nej til kage m.m.

Langsomt som kiloene svandt, lettede byrden i bogstavelig forstand. Jeg blev lettere og hurtigere til fods, og jeg kunne motionerer bedre og længere.

Jeg fik et større fysisk velvære, og dagligt overskud. Og det at jeg tidligere blev meget forpustet forsvandt.

Det blev en herlig fornøjelse, at købe tøj, både i det stærke lys, og med alle spejlene – uanset fra hvilken vinkel, ser jeg jo slank ud.
Og tænk at krybe ned i str. S eller 36.
Jeg har rettet mig op, både fysisk, og mentalt, og jeg synes bedre om mig selv.
Og komplimenterne strømmede ind, fra gode venner og kolleger.

Men bedst af alt er: At jeg spiser det der er godt for mig og min krop, jeg lever sundt, og godt

Jeg har været gennem et forløb, hvor min diætists ord har holdt hvad de lovede. Hvis jeg vel og mærke fulgte anvisningerne.

Det har været et troværdigt forløb, med gensidig respekt og ingen løftet pegefinger. Men derimod med opmuntring, ros og forståelse.

Og så har jeg været super glad for, at det har været en individuel sparring, og ikke i et større forum, hvor alle hører, hvad du vejer.

Efter jeg har nået mit mål, har jeg fået Mettes hjælp samt vejledning og kostprogram, der vedligeholder mit vægttab, hvilket er en kæmpe forskel fra div. kure, der kun giver anvisning på vægttab, men ikke på, hvordan du holder det med et almindeligt madindtag.

Det her er meget mere seriøst og professionelt.” *

Vibeke Holm, 62 år

* Udtalelserne er skrevet af min klienter selv og udgivet med deres tilladelse. Udtalelserne er deres egne oplevelser og resultater af mine vejledninger. Jeg kan ikke garantere, at du får samme de resultater af mine vejledninger og/eller anbefalinger. Mine klienter er ikke blevet betalt for deres udtalelser.

” Jeg startede i et forløb hos Mette for at får hjælp til et vægttab i forbindelse med PCOS.

Inden jeg startede i forløbet, var jeg udfordret af, at jeg synes jeg gjorde en forfærdelig masse rigtigt, men der kom ingen resultater.

PCOS gav mig fertilitetsproblemer, og jeg var derfor nødt til at tabe mig.

Min forventning til mit vejledningsforløb var, at få hjælp til en plan, som skulle bringe mig på rette vej med at igangsætte et vægttab, og desuden hjælpe mig i forbindelse med min fertilitetsbehandling.

Jeg skulle spise hele tiden, hvilket jeg var meget overrasket over. Men det gav mig meget mere energi, og der skete hurtigt noget på vægten.Min kostplan var ikke svær at følge, og den var lavet ud fra hvad jeg godt kan lide at spise, og var tilpasset min hverdag.

Derudover fik jeg hjælp til indkøb, og turen i supermarkedet er blevet meget nemmere.

Jeg har fået gode værktøjer med mig, som er lette at bruge i hverdagen.

Det er nemmere for mig at følge en plan, end at skulle holde mig selv i nakken hele tiden.

Mettes gode råd og kostplanen i kombination gav mig troen på at mit vægttab og min fertilitetsbehandling nok skulle lykkedes!” *

Marie Gerstrøm, 26 år

* Udtalelserne er skrevet af min klienter selv og udgivet med deres tilladelse. Udtalelserne er deres egne oplevelser og resultater af mine vejledninger. Jeg kan ikke garantere, at du får samme de resultater af mine vejledninger og/eller anbefalinger. Mine klienter er ikke blevet betalt for deres udtalelser.

” Du har givet mig troen på, at det faktisk er muligt at gøre noget godt for sig selv, uden at det føles, som om man mister noget. Jeg har fået forståelsen af, at det ikke behøver være svært at tabe sig- og den tror jeg egentlig ikke, at jeg har haft før.

Det har altid været en kamp for mig at være på ”kur”, men denne gang føles det for første gang i mit liv ikke som en kur, men mere som en ny og sundere måde at leve på. Jeg har ikke følt, at jeg har lidt noget afsavn, fordi der i dit kostprogram også er plads til at ”synde” lidt ind imellem.

Ovenstående har gjort, at det har været muligt for mig at tabe mig 10 kg på 3 mdr. Jeg er endnu ikke helt i mål, men jeg er rigtig godt på vej mod det vægttab på 15 kg. der var målet, da jeg startede.

Mine tidligere udfordringer har især været koncentreret omkring to punkter: For meget mad og for lidt motion.

Jeg har egentlig også tidligere levet sundt- forstået på den måde, at jeg spiser masser af grøntsager, fisk, groft brød osv. Men min udfordring har ligget i, at jeg tidligere spiste, når jeg kedede mig, og bildte mig ind, at jeg var vildt sulten. Især de sene eftermiddage og aftenerne var svære at komme igennem uden at fylde kroppen med boller, chokolade osv. Dit kostprogram, hvor jeg spiser 5-6 gange om dagen har gjort, at jeg ikke har været sulten, og derfor ikke har haft behovet for at fylde mig med alt det usunde.

Jeg har tidligere løbet meget, har roet og i det hele taget været aktiv, men livet som enlig mor har givet nogle begrænsninger i forhold til motionen. Jeg har prioriteret at hente min søn tidligere, fremfor at løbe en tur. Måske har jeg også ubevidst brugt det lidt som en undskyldning…. Du har givet mig motivationen til, at jeg nu engang imellem løber en tur og lægger hjemvejen omkring børnehaven, fordi du gjorde mig bevidst om, at jeg jo også investerede i min søn ved at holde mig selv sund!

Endvidere har jeg fået øjnene op for, at jeg kan dyrke motion hjemme, og jeg er derfor begyndt at sjippe, da dette kan gøres uden, at det betyder længere institutionstid for min søn.

Jeg ved egentlig ikke helt, hvad jeg forventede af mit vejledningsforløb. Måske en løftet pegefinger omkring slik, chokolade, livsstilssygdomme osv. Men det var ikke det jeg fik, Tværtimod fik jeg på en venlig, men bestemt måde en skitsering af, hvad der var godt og skidt, og selvom jeg vidste meget af det i forvejen, gav det mig det spark bagi som jeg åbenbart havde brug for.

Jeg havde nok også forventet en hård kur, hvor jeg skulle veje min mad, tælle kalorier osv. Det gjorde jeg måske også lidt til at starte med, men det var ikke ret længe. Det blev lynhurtigt nemt at følge min kostplan på øjemål!

Efter mit vejledningsforløb er jeg blevet gladere!! Jeg er mere tilfreds med mig selv, det giver en god fornemmelse at vide, at man har gjort noget godt for sig selv. Jeg er ikke længere så oppustet, jeg væmmes ikke længere på samme måde ved at se mig selv i et spejl, og så kan jeg passe mit tøj!! Det er fantastisk.

Og så er det bare dejligt at leve sundere og skønt at mærke, at chokoladen ikke længere har magten over mig, men at jeg selv er i stand til at mærke efter, hvornår det faktisk er ok at spise et stykke kage, drikke et glas vin eller lignende.

Jeg synes, mit forløb har adskilt sig, fra noget jeg tidligere har prøvet, på flere måder.

For det første har det, som sagt, ikke føltes som en kur. Jeg har tidligere været tilmeldt andre former for vægtkontrol, kure mv. Men det har altid føltes som en kur. Der var tusind ting jeg ikke måtte spise, hele tiden skulle jeg huske at veje min mad, der var ikke plads til at hygge sig i weekenden osv osv.

Jeg tror, det er en af de vigtigste grunde til, at jeg nu vejer mindre end jeg har gjort de sidste 20 år!

Jeg føler ingen afsavn, og jeg elsker, at jeg går i seng med god samvittighed og ved, at jeg gør noget godt for min krop og min sundhed!

Dernæst har jeg også i dette forløb oplevet en stor forståelse for min situation som enlig mor, og de udfordringer, der især i forhold til motionen, er forbundet med det. Du har været god til at respektere det, men samtidig har du også fået mig til at forstå, at jeg ikke kan bruge det som undskyldning, og at det handler om at finde andre og nye veje til et aktivt liv.

Samlet set har det bare været et supergodt forløb. Det har været motiverende for mig at vide, at jeg skulle ud til dig og ”stå til regnskab”- Jeg har, som bekendt, været træt af det, når der ikke var røget så meget som jeg troede, men det har så igen givet mig blod på tanden til at kæmpe videre.

Og så har det bare været dejligt med den måde du har vejledt mig på. Gulerod fremfor pisk!! Det er guld værd Mette! – du får min bedste anbefaling!” *

Bitten Lau, 45 år

* Udtalelserne er skrevet af min klienter selv og udgivet med deres tilladelse. Udtalelserne er deres egne oplevelser og resultater af mine vejledninger. Jeg kan ikke garantere, at du får samme de resultater af mine vejledninger og/eller anbefalinger. Mine klienter er ikke blevet betalt for deres udtalelser.

” Jeg startede i et forløb hos Mette, da jeg gerne ville have hjælp til sundere kost og et vægttab.

Min hverdag var for travlt, og jeg glemte at spise fornuftigt. Jeg havde fået nogle dårlige vaner, og jeg manglede energi til at dyrke sport.

Gennem mit vejledningsforløb forventede jeg, at jeg fik en god vejledning til at spise sundere, tips til varierende måltider og kontrol af min vægt (at komme til et opfølgende møde, motiverede mig til at tabe mig).

Jeg har fået mere energi, de sunde måltider er blevet en del af min hverdag, og jeg har tabt mig stille og roligt. Desuden har jeg ikke længere dårlig samvittighed, når jeg engang imellem spiser lidt usundt, da jeg kan se, at der sker der ikke noget ved, når min kostplan ellers overholdes.

Den kostplan jeg fik fra Mette, var nem at følge, og den var ikke ekstrem (det var ok at bryde planen engang imellem). Derudover var det godt at have 1-2 opfølgende møder, hvor jeg skulle vejes (og stå til regnskab). Vi havde lavet en aftale, og den ville jeg gerne opfylde (overfor mig selv).” *

Karina Lindhus Larsen, 42 år

* Udtalelserne er skrevet af min klienter selv og udgivet med deres tilladelse. Udtalelserne er deres egne oplevelser og resultater af mine vejledninger. Jeg kan ikke garantere, at du får samme de resultater af mine vejledninger og/eller anbefalinger. Mine klienter er ikke blevet betalt for deres udtalelser.

Send en besked
Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med dit vægttab, så ring til mig på tlf. nr. 28 60 27 68. Eller skriv en besked, ved at klikke på boksen til højre.
Send en besked
Tilmeld nyhedsbrev
Luk

9 gratis tips til dig

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 9 tips og inspiration til dit vægttab og din sunde livsstil direkte i din indbakke *

Tilmeld
* Du kan til hver en tid, afmelde dig nyhedsbrevet igen.