Hjælp til vægttab 2018-03-16T04:44:30+01:00

Hjælp til vægttab

Drømmer du om, igen at kunne passe de bukser, som lige nu ligger i skabet, og er for små? Har du afprøvet diverse slankekure og mærkelige kostprincipper i håbet om at tabe de overflødige kilo? Har du tabt dig, men har taget det hele, eller mere, på igen?

Jeg hjælper dig med et holdbart vægttab, hvor du taber dig på en nem og overskuelig måde.

Min hjælp til dit vægttab kan give dig:

  • mere energi
  • en bedre selvværdsfølelse
  • et sundere liv
  • en større glæde ved dit eget spejlbillede

Hvordan hjælper jeg dig med dit vægttab?

Jeg arbejder ikke med enten/eller princippet – her er alt tilladt, men med måde.

For at du bedst kan lykkedes med dit vægttab, tager min kostvejledning altid udgangspunkt i dig og dine vaner. Det betyder, at du ikke skal passe dit liv og dine måltider ind efter en bestemt plan. Dit forløb og min hjælp til dit vægttab bliver tilpasset efter dig, din hverdag og det du gerne vil opnå med dit vægttab.

Altså hjælper jeg dig med et vægttab, hvor du taber dig på en naturlig måde, og hvor du spiser almindelig mad, som du godt kan lide.

Selv om dit mål er at tabe i vægt, vil jeg lære jeg dig, hvad og hvordan du kan spise, så du stadig kan:

  • Nyde kage og dessert når du er ude
  • Drikke et glas vin i weekenden
  • Spise fredagsslik sammen med dine børn

Vægttab handler ofte om mere end mad

Det er min erfaring, at der ud over kosten, ofte er flere årsager til for mange kilo på sidebenene. Derfor arbejder jeg også med ting som stress, søvn, motion, psykiske årsager til overvægt samt uhensigtsmæssige spisemønstre. På den måde kommer vi i vejledningerne rundt om hele dig og dine årsager til at du vejer for meget.

Ved at arbejde med de ting, som ligger ud over din kost, kan jeg bedre hjælpe dig på vej til et vellykket vægttab.

Vil du have min hjælp til dit vægttab? Så kontakt mig med det samme.

Eller send en besked

15 minutters gratis vejledning

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med dit vægttab, så ring til mig på tlf. nr. 28 60 27 68. Du kan få 15 minutters gratis vejledning første gang du ringer.
Eller send en besked
Tilmeld nyhedsbrev
Luk

9 gratis tips til dig

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 9 tips og inspiration til dit vægttab og din sunde livsstil direkte i din indbakke *

Tilmeld
* Du kan til hver en tid, afmelde dig nyhedsbrevet igen.