Betaling og vilkår 2018-07-16T17:51:06+02:00

Betaling og vilkår

Betaling

Betaling af alle mine ydelser skal ske via en bankoverførsel eller via MobilePay. Jeg tager ikke imod dankort eller kreditkort.

Betalingsfristen er 8 dage på alle mine ydelser.

Ved manglende betaling sender jeg en rykker første dag efter din betalingsfrist er udløbet.
Det betyder, at jeg ikke sender en betalingspåmindelse, inden jeg sender 1. rykker.

Hvis jeg ikke modtaget din betaling inden for 10 dage, efter jeg har sendt 2. rykker, sender jeg sagen videre til inkasso, uden yderlig varsel.

Personlige kostplaner og opfølgende vejledninger skal betales forud.
Hvis du ønsker en personlig kostplan, sender jeg den til dig pr. mail, når din betaling er registreret på min konto.

Vilkår

Afbud skal ske senest 24 timer før den aftalte tid. Hvis du udebliver, eller melder afbud senere end dette, opkræver jeg, uanset årsagen, den fulde pris, for den vejledning du har bestilt tid til.

Hvis du booker en vejledning hos mig, hvor der, på bookingtidspunktet, er mindre end 24 timer til din vejledning, gælder mine regler for afbud stadig.

Ved sygdom hos undertegnede forbeholder jeg mig retten til at tilbyde dig en ny tid. Dette gælder også i det tilfælde, at denne ændring falder mindre end 24 timer før din aftalte tid.

Alle vejledninger i mine vejledningspakker og på klippekort udløber et år efter faktureringsdatoen. Ubrugte vejledninger/klip refunderes ikke.

Der er ingen fortrydelsesret på mine ydelser.

Hvis du er usikker på, om jeg er den rette til at hjælpe dig, er du meget velkommen til at gøre brug af min gratis vejledning, eller søge inspiration blandt mine gratis opskrifter og artikler, inden du beslutter dig for, om jeg er den rette diætist for dig.

Når du køber en personlig kostplan eller et af mine onlinekurser, har jeg ophavsretten, og du må ikke dele dit køb med andre.

Revidering af kostplan

Hvis der i dit forløb kommer omstændigheder i dit liv som fx graviditet, at du har nået dit mål, eller øget/nedsat træningsmængde, der betyder, at du ikke kan følge din oprindelige kostplan, kan du til enhver tid få lavet en ny, som passer til dig og dit liv.

En revidering af din kostplan koster enten et klip fra dit forløb eller min normalpris for en kostplan.

Eller send en besked

15 minutters gratis vejledning

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig så ring til mig på tlf. nr. 28 60 27 68. Du kan få 15 minutters gratis vejledning første gang du ringer.
Eller send en besked
Tilmeld nyhedsbrev
Luk

9 gratis tips til dig

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 9 tips og inspiration til dit vægttab og din sunde livsstil direkte i din indbakke *

Tilmeld
* Du kan til hver en tid, afmelde dig nyhedsbrevet igen.